Bedrijfskleding bedrukken in Weert- HenkoWorkwear

Bel ons: 0495-235656    |    Email: info@henkoworkwear.nl

Bedrijfskleding bedrukken of borduren in Weert

Happy to work with you!

BEDRUKKEN OF BORDUREN ?!

Het aanschaffen van bedrijfskleding is niet alleen een goede investering om veiligheid en het werkcomfort van je personeel te vergroten, maar ook voor het verbeteren van de uitstraling van je bedrijf. Door je kleding te personaliseren met je bedrijfsnaam of logo in de vorm van bedrukken of borduren. Wij hebben onze eigen borduur; bedruk afdeling met ervaren personeel, waarmee u als klant direct contact heeft. 

De prijzen zijn afhankelijk van de afmeting van het logo, aantal kleuren, aantal bedrukkingen. Na het uploaden van uw logo en het plaatsen van de bestelling, volgt er een offerte voor de bedrukking, na goedkeuring neemt een van onze medewerkers contact met u op. Mocht u zelf vragen hierover hebben, bel of mail voor meer informatie.

 

Top 5 bedrijfskleding bedrukken of borduren

Voordelen van borduren

 • Was bestendig
 • Duurzaam
 • Kleurvast / Slijtvast
 • Professionele uitstraling
 • Borduren in eigen huis
 • Vast contactpersoon

Voordelen van bedrukken

 • Was bestendig tot een bepaalde temperatuur
 • Oneindig veel kleuren mogelijk op één logo
 • Professionele uitstraling
 • Bedrukkingen in eigen huis
 • Lage opstart kosten
 • Vast contactpersoon

Werkwijze

 • U stuurt uw logo op met uw bestelling (AI-bestand of EPS-bestand). Onze afdeling borduren gaat op zoek naar de passende kleuren van uw logo. Afwijkingen onder voorbehoud.
 • Via onze drukinstructies kiest u de gewenste positie(s).
 • Vervolgens stuurt u per mail uw logo refererend naar de order. Wij nemen contact op zodra uw logo is omgezet.
 • Wij sturen u na aanmaak, een digitale proef van uw logo + afmetingen.
 • Na goedkeuring van het digitale voorbeeld borduren wij uw kleding.

LOGO’S ALGEMEEN

Logo’s, teksten en cijfers kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten geborduurd worden. We beschikken over een zeer groot kleuren assortiment. Het logo moet worden omgezet in een borduurpatroon, hier vragen wij eenmalig ontwerpkosten tussen €30,00 – €100,00.

MAATWERK!
Borduren blijft maatwerk en daarom zetten wij geen standaard prijzen online. Wij geven u het liefst een gepersonaliseerde prijsopgave gebaseerd op uw wensen.

Voor een goede zichtbaarheid van de bedrukking wordt er vaak gekozen voor een bedrukking op, overhemden, polo’s, t-shirts, werkjassen, veiligheidsvesten, sweaters. Voor een duidelijke zichtbaarheid wordt gekozen om het logo of de tekst te bedrukken op de borst of rug.
Wij bedrukken ook petten en mutsen.
Als u bij uw bestelling aangeeft dat u uw kleding wilt laten bedrukken, kunnen wij meteen voor u aan de slag. U kunt kiezen uit verschillende bedrukkingen:

De prijzen zijn afhankelijk van de afmeting van het logo, aantal kleuren, aantal bedrukkingen. Na het uploaden van uw logo en het plaatsen van de bestelling, volgt er een offerte voor de bedrukking. Een van onze medewerkers neemt contact met u op. Mocht u zelf vragen hierover hebben, bel of mail voor meer informatie.

Het kan zijn dat afmetingen afwijken van het origineel. De bedruk afdeling heeft veel ervaring om het logo of de tekst in het juiste formaat passend op de kleding te bedrukken. Wij doen dit in overleg met u en zullen u altijd adviseren met als uitgangspunt het beste resultaat op de kleding.

Het kan zijn dat de afmeting van een logo wordt aangepast om het passend te maken. Uw contactpersoon zal u hier dan op adviseren en dit met u bespreken. Uit ervaring kunnen we het beste advies geven om uw logo naar wens op uw kleding te laten borduren.

Borst-, mouw-, en nekborduring breedte:

 • Tot maximaal 11 cm breed
 • De hoogte van een logo is afhankelijk van de verhouding tot de breedte.
 • Tekst wordt 1 cm hoog geborduurd, de breedte is de verhouding tot deze hoogte

Rugborduring breedte:

 • Tot maximaal 24 cm breed
 • De hoogte is afhankelijk van de verhouding tot de breedte

Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken: vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail.

Om werkkleding te bedrukken plaatsen wij een plastic drager met het te bedrukken logo of tekst op de werkkleding. Daarna wordt het logo op de werkkleding geperst. De drager wordt verwijderd en er blijft een mooi gedrukt logo over op de kleding.

Voor het bedrukken van een logo hebben wij een logo-bestand nodig met één van de onderstaande bestandsextensies:

 • .EPS (fonts omgezet naar lettercontouren)
 • .AI (fonts omgezet naar lettercontouren)

Heeft u geen bestand van uw logo met één van deze bestandsextensies? Dan kunt u het logo door ons laten omzetten naar het juiste bestand. Hier zijn kosten aan verbonden, mail ons voor meer informatie. Voor het bedrukken van teksten of cijfers hebben wij geen bestand nodig. Hiervoor kunt u ons een mail sturen met de juiste tekst of cijfers die u bedrukt wil hebben. Voordat de werkkleding gedrukt wordt sturen wij u een voorbeeld toe waarop u akkoord dient te geven.

Wilt u graag uw werkkleding laten bedrukken maar wenst u nog advies hierin? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per mail, via de chat op de site of het contactformulier. MAATWERK!
Bedrukken blijft maatwerk en daarom zetten wij geen standaard prijzen online. Wij geven u het liefst een gepersonaliseerde prijsopgave gebaseerd op uw wens

Wilt u uw kleding laten borduren of bedrukken? Geen probleem! Voor specifieke wensen of een grote bestellingen, stuur ons een email. Onze eigen borduur en bedruk studio, zal u begeleiden in het gehele proces.

BORSTLOGO’S

Gemiddeld zitten er in een borduurlogo 5000 en 10.000 steken. De grote is meestal 10cm breed., de prijzen liggen dan tussen de €5,00 en €12,50.

RUGLOGO’S

Gemiddeld heeft een ruglogo 20.000 of meer steken. De maximale grote is 38cm breedte en 26cm hoog. De prijzen liggen tussen €10,00 en €25,00.

TEKST

Alleen teksten borduren is meestal goedkoper dan logo’s borduren. Voor standaard lettertypen worden geen ontwerpkosten gerekend. Staat uw lettertype er niet tussen? Dan ontwerpen wij zelf en kunnen we uw lettertype tegen een speciaal tarief omzetten naar een borduurpatroon. Vraag naar de mogelijkheden.

-Naam op borst, mouw of kraag polo/trui/jas €5,00
-Naam op rug polo/jas/trui groot €10,00
-Naam op pet €5,00

PRIJSOPGAVEN

Stuur uw logo of naam op naar Info@henkoworkwear.nl en u krijgt een prijsopgave gebaseerd op uw wensen. Graag erbij vermelden in welk formaat u uw logo of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

PROEF

Voordat we het logo of de tekst borduren krijgt u altijd eerst een proef te zien. Dit kan digitaal of u kunt langskomen in onze showroom. Pas na goedkeuring en betaling gaan we aan de slag.

GROTE AANTALLEN

Wij maken u een offerte op maat. Stuur een mail met alle informatie naar info@henkoworkwear.nl